ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС

Николай Бомбата Върнаха ме към живот без бплка

Maggie Savova
Лично на мен д-р Нинов ми е оказал животоспасяващо лечение.Аз съм бивша активна спортистка и имам големи проблеми с дископатия и други болки в гърба и коленете, които се влияят изключително добре от прилаганите процедури. В началото и аз не вярвах, че ще стане чудо.За първи път д-р Чавдар Нинов ме възстанови с миопунктура и масажи през 2009 г, когато всички светила в неврохирургията в един глас повтаряха, че ако не се оперирам веднага, ще стане много лошо, даже фатално за мен. Не можех да ходя, да не говорим за изкачване на стълби. След 10 процедури вече тичах по стълбите и ходех нормално. И до ден днешен съм добре, но ходя профилактично на процедура веднъж на 3-4 месеца. Вечно ще бъда благодарна на д-р Чавдар Нинов и д-р Светослав Нинов за това, че живея пълноценно и дори си позволявам да спортувам. Ако някой се интересува от повече подробности, нека се свърже с мен.

Iliana Raeva
9 февруари 2018 г. · 
Чавдар Нинов! Негова съпруга е Бианка Панова-златното ни момиче! Чавдар направи чудо преди много години само с три манипулации с игли с ахилесите на Наско, който страдаше от много сериозен проблем с тях. Той спаси кариерата му. Една забележителна личност, с огромни познания и изключителен талант да лекува.

Пейчовска-Михайлова Поли‎ до Приятели на Първа Хиропрактична Клиника
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ВАС…!
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Vichka Nedelcheva Не само звезди ,а и обикновени бьлгари .Аз сьм много доволна .Благодаря на д-р Нинов

Здравейте, казвам се Йордан Драгиев. Аз съм се подлагал на метода ” миопунктура” при д-р Чавдар Нинов. Мога да кажа ,че метода не е болезнен , но това е строго специфично за всеки. Миопунктурата не се прави под ренгенов контрол , защото това е ненужно облъчване на пациента и д-р Нинов знае какво прави. 
Иглата е тънка колкото човещки косъм и влиза в тялото с голяма скорост. Лично аз почти нищо неусетих. Няма от какво да се страхувате, а опитайте и ще получите облекчение. Лично аз съм много благодарен на д-р Нинов, че ме спаси от болката.

Д-р Фурнаджиев Изключинелен специалист, коректен колега, широко скроен медик, академично мислене, ползващ мнението на колеги тип “консилиум”. “Старата” школа на взаимно уважение и толерантност.

Нина Панова Като гледаш какви звезди е лекувал доктора, направо ти се иска и ти да наминаваш за някоя и друга болежка понякога 🙂

УВЕЛИЧИ

Венета РайковаС1Много хора ме питат на какво се дължи усмивката и спокойствието, които имам напоследък.. Ето на този мъж – д-р Стивън Нинов от “Клиника Нинов”! Отидох при него преди 3 месеца заради болки в гърба и кръста, а той освен че ги премахна, направи чудото да премахне и отвратителното главоболие, което никой не можа да излекува 20г.! Пиех всеки ден по пет хапчета за глава, но нищо не помагаше! А след първата процедура при него разбрах, че то се е дължало на проблем във врата! Започнах да виждам цветовете около мен! Това не е платено съобщение, никога не съм взимала пари, за да рекламирам нещо в профилите ми, не рекламирам и сега, и си плащам всяка една процедура! Пиша, защото ако не бях попаднала случайно при д-р Нинов нямаше кой да ми каже! Да не говорим, че заради това главоболие, изпращат на невролог и поставят погрешна диагноза паник атаки!! — в/във Клиника Нинов.

Мими Минкова Страхотни хора!Господ ги е докоснал,дал им е своята благословия да помагат на другите и те го правят!Благодаря им!

Елена Д-р Нинов и екипът му са изключителни специалисти! Имах страшна мигрена в продължение на години, обиколих всякакви възможни специалисти, но нямаше спасение никъде… С две процедури при д-р Нинов мигрената изчезна и от три години няма и следа от нея!!! Живея нов по-пълноценен живот благодарение на златните ръце на д-р Нинов!!! Благодаря Ви и дълбок поклон!!!

Тони Не съм се лекувал при Чавдар, ама като Светослав Нинов втори няма. Личи си, че е запален и си разбира от работата по начина, по който говори и обяснява. Като дългогодишен спортист, бях натрупал множество травми и болежки, най-тежката сред които беше дискова херния … това ме принуди да спра със тези занимания. Пращаха ме от болница на болница и от лекар на лекар седмици наред, и никой не можа да помогне. Чух за Клиника Нинов от един съотборник и си записах час. След 7-8 процедури бях като нов и се завърнах към тренировки. Евала им правя!

Приятели на Първа Хиропрактична Клиника

ИНТЕРВЮ със Силвестър Силвестров: Имах тежко усукване на гръбначния стълб! Медици казаха, че няма как да се оправи, но д-р Чавдар Нинов ме спаси с миопунктура
Цитат: “Д-р Чавдар Нинов и д-р Стивън Нинов са хора, които, ако ги познаваш, искаш да срещаш колкото се може по-често. Те вдигат на крак инвалиди, които са отписани от медицината, само за няколко часа без оперативна намеса

Lazar Angelov advanced elbow treatment by Dr. Ninov – MyoPuncture

Treatment of Lazar Angelov’s elbow with advanced laser in the First Chiropractic Clinic – Sofia.

Sashka Todorova Поздравявам Ви! И Благодаря!!

Marijana Peneva-Witzel Prpfesoinalisti s prekrasni sartza.Respekt

Росен Иванов Благодаря Ви, че ви има.

Иван Edinstvenia chovek koito mi pomogna na 10+ godishen problem (tejko klysterno glavobolie) e Dr. Chavdar Ninov. Predi tova hodih kato cvetarka ot “specialist” na “specialist” i vsichki me typ4eha s lekarstva (razvih iazva, kryvnoto mi igraeshe i tn.). Hodil sym syshto taka pri tozi masajist-kineziterapevt Petar Ninov i nikakva faida. Nakraia se okaza 4e imam izmesten preshlen na vrata i Dr. Chavdar Ninov (koito, za razlika ot brat mu Petar, e doktor na naukite i v ofisa mu imashe diploma ot sofiiskia universitet) mi pomogna da si resha problema samo sys 3 proceduri. Blagodaria Vi doktore ot syrce! Bydete Jiv i Zdrav!

Vanya Krasteva Велики сте!!!! Доктор Светослав Нинов направи за мен чудеса !!!!

Bob Zlatevski оцени Клиника Нинов – 5 звезди
5 април 2018 г. · 
Както е написал по-долу един пациент лекарите работещи там действително са вълшебници.Майка ми получи ишиас и 20 денонощия имаше непрекъснати жестоки болки.От никакви болкоуспокояващи не се повлияваха болките.Само след едно посещение в Клиника “Нинов” болките изчезнаха на втория ден и отново ходи нормално и може пак да се усмихне.С настъпващия празник на медицинския работник искам да поздравя докторите Нинови – баща и син и другите работещи там.Желая им здраве и доброто,което дават на хората да им се върне многократно.

Лора Петрова оцени Клиника Нинов – 5 звезди
24 март 2018 г. · 
В Клиника Нинов определено работят хора, които разбират от работата си, сигурно са от малкото лекари, които нямат за цел да ви лекуват от нещо, ако не е в тяхната област, имайки предвид, че това е масова практика при повечето лекари, с цел злоупотреба и печалба от здравето на хората! Имах късмета да попадна на Д-р Стивън Нинов ( синът на Д-р Чавдар Нинов ) и както се казва – “златни ръце” има този човек!! 
П.С Пожелавам много здраве и успехи на целия екип, както и на всеки който прекрачи прага на клиниката! 🙂

Radka Atanasova оцени Клиника Нинов – 5 звезди
28 февруари 2018 г. · 
Прекрасни човеци с неповторима човещина

Alexander Butchvarov оцени Клиника Нинов – 5 звезди
6 октомври 2017 г. · 
Нямам какво да кажа освен, че са най-добрите.

Лиляна Генчева оцени Клиника Нинов – 5 звезди
21 януари 2018 г. · 
Д-р Чавдар Нинов и синът му Стиви са лекари магьосници в работата си!

Георги Много съм благодарен на д-р Нинов, за нула време ми излекува коляното, а беше проблем от дълго време. Препоръчах клиниката на много мои приятели, поне десетина човека от моите познати са ходили при д-р Нинов и всичките са много доволни от професионализма и бързите резултати

Antonia Baldaramova оцени Клиника Нинов – 5 звезди
12 юни 2016 г. · 
I’m thrilled that in Bulgaria I found such amazing professionals! Strongly recommend!
Вълнувам се, че в България намерих такива невероятни професионалисти! силно препоръчвам!

Иванов
Здравейте,
За метода на Д-р Чавдар Нинов мога да кажа следното: Бях пациент в неговата клиника през миналата пролет с тежка дископатия. Десният ми крак беше изтръпнал и нетърпимо болезнен с месеци, а и беше се стопил наполовина. Нищо не ми помагаше…кортизонови инжекции – 12 на брой,от които развих Кушинг, всякакви противовъзпалителни хапчета които ми докараха гастрит и язва, продължителна и абсолютно безполезна физиотерапия и като връх и операция за отстраняване на хернията която влоши още повече състоянието ми!!! Лежах в къщи загубил надежда когато дъщеря ми ми донесе някакъв вестник със статия за Миопунктурата и нейният създател Д-р Нинов. На фона на всичките лечебни неуспехи естественно не повярвах на написаното, но по принципа на удавника и сламката реших да опитам…
След първата визита където ме бодоха с игли, пекоха с лазери, опъваха бедният ми гръбнак в различни посоки аз за първи път спах от месеци…за Бога, спах 14 часа без прекъсване…След третата  процедура пипнах земята, а преди не достигах и колената си, а след петата бях практически здрав…И всичко това за 10 календарни дни. Този човек и екипа му направиха чудо, нека Бог да ги поживи…Нямам медицински знания и не мога да кажа по-точно какво ме правиха, не е и необходимо. Важното е че вече 6 месеца аз съм нов човек…
Ако и вие приятели страдате от нещо подобно това са хората и това е метода… Със здраве

Петър Василев Падане със ски, автомата не отваря на време и мазало в коляното – скъсани връзки и менискуси. Операции 2, рехабилитации – година. После и още 2 последователни артроскопии за финал. Резултатът – болки, коляно постоянно пълно с течност, липса на сила и т.н. Мой комшия видял хаир от тия доктори от клиника Нинов ме прати да пробвам. 8 терапии и станах като нов и пак си се пързалям, само, че смених ските с борд. Горещо препоръчвам тия двама симпатяги доктори – Чавдар и малкия май неше Стивън. Закъсате ли това са хората

С. Миладинова

Здравейте,
От дълги години живея в чужбина,но от няколко години страдам от дискова херния на ниво L4-L5,а през последната година болките станаха нетърпими-болеше ме ден и нощт.Ходила съм къде ли не,при “светила” в България и в Чужбина,но без никакъв резултат.Моя близка ми разказа за др.Нинов и неговият метод на лечение.След като се запознах обстойно с него,реших да опитам и аз.Направих 6 процедури и трябва да ви кажа че ефектът беше поразителен-болките изчезнаха и аз отново заживях пълноценно живота си.Искам да кажа на всички,имащи моя проблем да отидат и да се доверят на др.Нинов,това е човекът,който може да ви помогне,така както помогна на мен.Нямам думи с които да изразя благодарността си на него и неговият екип.

Лекувах си проблем във врата, кръста и коляното в Клиника Нинов и категорично мога да кажа, че са факири! Преди това при какви ли не специалисти ходих, даже в Иван Рилски лежах и нищо. Тези хора са страхотни специалисти и истински лекари – отнасят се с теб като с човек, обясняват ти, а не да се държат с теб като с досадник или да те гредат като куче-касичка! Евала! Ако повече такива има в бг, щяхме да сме къде къде по-добре! Препоръчвам ги!

Хора, мога само да се радвам за вас, че сте ходили при д-р Нинов! Аз също имам дискова херния L4/L5 и също бях много зле. Не можех да стана от леглото. С някакви мъки се замъкнах до болницата, където 1 час ме опъваха на всички страни, но имах паралитична болка, която не се промени. Останах обездвижена още няколко дни, защото ми беше невъзможно да ида на лекар, след което отидох при неврохирург и той ми каза, че няма нищо страшно и че с много почивка и внимание, след 4 до 5 месеца ще съм като нова. Благодаря на Господ, че намерих съвсем случайно д-р Нинов! Отидох много недоверчиво при него, но ако щете вярвайте, като влязох на процедура, не можех да се изправя до край. Като излязох, обаче да. Ходих още 2 пъти, но още след първия път се почувствах много добре.
Толкова съм благодарна и толкова ми се стори като някакво чудо това, че искам повече хора да разбират за този метод и да се лекуват бързо и лесно като мен. На какво ли не се наслушах, докато обикалях от скенера до ЯМР, направо ми се струваше, че съм толкова зле, че едва ли не за операция. В последствие направих ФБ страница, в която се старая да публикувам каквото намирам в интернет за миопунктурата и за д-р Нинов. Ето я:
https://www.facebook.com/ninov.clinic.friends/

Merry Angelova

Здравейте и от мен! Като наистина благодарен пациент и провокирана от писанията на някои потребители, реших да споделя и своето мнение за полезността от извършваните процедури в клиниката на д-р Нинов. Моят проблем беше болка в кръста, продължаваща месеци наред. След преглед при невролог, същият заключи, че е налице дискова херния и задължително трябва да се оперирам. Малко след това, от своя съседка разбрах за дейността на д-р Нинов и реших да направя една консултация при него. Още по време на първия преглед, когато д-р Нинов видя походката ми и направи един диагностичен тест, се оказа, че това което имам е не дискова херния, а коксартроза в много напреднал стадий. Оказа се, че хрущялът ми е напълно износен, при което триенето на кост в кост пораждаше непоносими болки, отиващи към кръста и разпространяващи се по целия крак. Направих една процедура, от която се почувствах значително по-добре, но ставата ми беше напълно износена и се наложи да направя операция за смяната й. Последва следоперативна рехабилитация, в рамките на 5 процедури. Навременната намеса на д-р Нинов, както и правилният лекарски съвет, който получих, допринесоха за пълното ми оздравяване и връщането ми към нормален живот.

Мария Дъщеря ми беше със сколиоза и главоболие. С кого ли не говорих, къде ли не я водих. Насочиха ме към клиника Нинов и се срещнахме със младия Д-р Светослав Нинов. Той направи някаква манипулация на вратлето и и от тогава (вече 8 месеца) дъщеря ми не е имала нито едно главоболие. По-късно от чужбина пристигна Д-р Чавдар Нинов и предложи план за коригиране на сколиозата и. Месец по-късно нямаше и следа от изкривяване. Сега детето ми тренира плуване и няма никакви проблеми. Благодаря ви!!

Теодора Кръстева

Реших и аз да споделя моето мнение относно лечението при доктор Нинов.Бях негова пациентка през 2009 година.Имах  четири  дискови хернии и практически целият ми гръбначен стълб беше с увреден.Направени са ми четири операции,като последната беше няколко месеца преди да отида в клиниката му.При постъпването ми ходех много трудно и изобщо неможех да контролирам движенията на ръцете си.Да не говорим че болките бяха непоносими.Направих 6 процедури при доктор Нинов и се почувствах отново нормален човек-болките изчезнаха  и аз отново се върнах към пълноценен живот.Това,което направиха доктор Нинов и екипът му беше едно голямо чудо-имайки впредвид моето състояние и операциите,които бях преживяла.Не съм имала нужда да го посещавам от 3 години-дано все така да продължава  да помага на хората в нужда!!!

Дани Иванова Здравейте! Била съм на терапия при др Чавдар Нинов и др Светослав Нинов и съм им благодарна, че ми помогнаха в момент на тежко главоболие. Освен това ми отделиха нужното време да ми обяснят на какво се дължи проблема и какъв е начинът за превенция . Страхотно е , че в България има такива специалисти

КЛИНИКА НИНОВ

MyoPuncture™

LEAVE A REPLY